Мариеле Фризахер

Бакалавър по антропология, Бакалавър по философия и Бакалавър по политологията.

Феминистка и блогър.

 

 


 

 

Силвия Стаменова –

Казвам се Силвия Стаменова, бакалавър по Приложна лингвистика – английски и френски език и бакалавър по финанси. И двете ми бакалавърски степени са завършени в ЮЗУ-Неофит Рилски, Благоевград. Магистър съм по финанси от Лондон „Metropolitan University“ (UK).

 

 


 

Христо Стратиев

Магистър в Софийския университет „св. Климент Охридски“ и Бакалавър по Европеистика. Проявява интерес към историята, българска и световна, медии, журналистика, политика, природа и поезия. 

 

 


 

Евгени Никитин

Активист, ИТ- Специалист,

Автономен Синдикат Варна“ (Facebook – ARC)

 

 


 

Вили Лангталер – Австрииски журналист, активист и съосновател на следните организации: „Antiimperialistisches Lager“ и „Gaza muss leben„. Писа за немския вестник „Junge Welt“ и също така той е модератора на няколко политически конференции в Германия и Австрия: (Palästina-Solidaritätskonferenz).

 


 

Маринус Кафине

Следва икономика и социология в Университета в Кьолн. В допълнение към следването си, той участва в германската телевизия TV Bad Ems и се занимава с музика.

Към неговият блог.

 


 

Калин Калинчев

Учил Философия в София, Маркетинг в „MTM College“ и Мениджмънт в „Нов български университет“.  Той разви демократичния модел „No.4„, която е хибрид на „мажоритарна политическа система“ и пряката демокрация.